Ad Code

3days

Το 3days.gr ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που κάνετε διακοπές. Ανά 3 ημέρες παρουσιάζει μια μοναδική προσφορά σε επιλεγμένους hot προορισμούς με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 90%. Πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ξενώνες και παραδοσιακά καταλύματα προσφέρουν διαμονή και υπηρεσίες σε τιμές κάτω του κόστους, παρέχοντας τη δυνατότητα για οικονομικές διακοπές στα πιο όμορφα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

Οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με την ανανέωση των προσφορών και την εύκολη διαδικασία κρατήσεων που προσφέρει το 3days, προσφέρουν μία καινούρια πρόταση στο χώρο του τουρισμού.

Επιπλέον το 3days προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για διακοπές συμπεριλαμβάνοντας εκπληκτικές προσφορές σε επιχειρήσεις όπως spa, cafe, εστιατόρια, extreme sports, εταιρίες οργάνωσης υπαίθριων δραστηριοτήτων κι εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Επιπρόσθετα, οι επιλογές των προσφορών πραγματοποιούνται πάντα με γνώμονα τις προτιμήσεις και τη βέλτιστη ευχαρίστηση των πελατών μας.

Το εν λόγω εγχείρημα υπογράφει η αξιόπιστη, έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα του ταξιδιωτικού οδηγού www.web-greece.gr, με την επιτυχημένη συνεργασία της, εδώ και 11 χρόνια, με τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code