Ad Code

ALL INCLUSIVE διαμονή στην Καλλιθέα Χαλκιδικής στο 4* Athos Palace



Καλλιθέα Χαλκιδικής: 396€ από 792€ . Έκπτωση : 50%


ALL INCLUSIVE διαμονή στην Καλλιθέα Χαλκιδικής στο 4* Athos Palace Hotel του Ομίλου "G Hotels Group" με 396€ για 3 ή 644€ για 5 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 11 ετών! Παρέχονται καθημερινά πλούσια πρωινά, γεύματα και δείπνα σε μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση σνακ, φρέσκου παγωτού, κρασιού, μπύρας, αλκοολούχων ποτών και αναψυκτικών!
Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και στην ιδιωτική παραλία! Καθημερινές δραστηριότητες και βραδινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα!
Kid's Club για καθημερινή απασχόληση παιδιών με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων (χειροτεχνίες, χορός, ζωγραφική, επιτραπέζια, παντομίμα, κουκλοθέατρο, κ.ά)!

  • Η προσφορά ισχύει για διαμονή από 20/6 έως 29/6 και από 8/9 έως 18/9

4* Athos Palace Hotel

Διακοπές τεσσάρων αστέρων στη Χαλκιδική με τη σφραγίδα ποιότητας των G Hotels. Το επιβλητικό και φιλόξενο Athos Palace είναι η «ναυαρχίδα» του ομίλου. Βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας μέσα σε ένα κατάφυτο τοπίο. Πολύ κοντά στο χωριό Καλλιθέα, μπροστά σε μια πανέμορφη αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά, προσφέρει την επιλογή τηςαπεριόριστης θέας στη θάλασσα καθώς και την χαλαρωτική θέα στις γύρω καταπράσινες πλαγιές.
Διαθέτει 414 δωμάτια και σουίτες όλων των τύπων που αποτελούν την επιτομή της άνεσης και της κομψότητας. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: ιδιωτική παραλία, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, spa, αθλητικές υποδομές, τρία εστιατόρια, bar, beach bar, υπαίθριος αμφιθεατρικός χώρος εκδηλώσεων, αλλά και κατάστημα δώρων και μίνι μάρκετ. Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο υπάρχουν ταβέρνες, παραλιακά bar και νυχτερινά κέντρα για να ζήσετε την ατμόσφαιρα και τις απολαύσεις των ελληνικών διακοπών και της non stop διασκέδασης.
Άρτιες υποδομές και εγκαταστάσεις, θερμή ελληνική φιλοξενία, πολυετής εμπειρία, μοντέρνες παροχές και ανέσεις, γεύσεις από την ελληνική και ξένη κουζίνα χαρακτηρίζουν τη διαμονή σας στο Athos Palace Hotel και το καθιστούν ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές, γάμους, κοινωνικές εκδηλώσεις και συνέδρια στη Χαλκιδική.
Καλλιθέα,
Χαλκιδική
Τηλ. για Κρατήσεις: 2120002171 


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code