Ad Code

PRAKTIKER: 12.000 προϊόντα online


Praktiker.gr - το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα & το πρώτο e-shop στον κλάδο, με δυνατότητα online αγορών σε 20 κατηγορίες προϊόντων για το σπίτι, τον κήπο και τον ελεύθερο χρόνο.

H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, που βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop και 14 καταστήματα σε όλη τη χώρα, ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες ετησίως.
Το praktiker.gr προσφέρει τη δυνατότητα online αγορών σε 20 κατηγορίες προϊόντων για το σπίτι, τον κήπο, τις κατασκευές, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο, που ήδη ξεπερνούν τα 12.000. Στόχοι του επιχειρηματικού εγχειρήματος είναι η προσφορά ακόμα περισσότερων δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, αλλά και η απάντηση στο αίτημα των καταναλωτών για προσβασιμότητα από όλη την Ελλάδα.
Ο σχεδιασμός του εστιάζει στην υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα και εμπειρία των χρηστών, ενώ προσφέρονται, μεταξύ άλλων, πολλαπλές επιλογές τρόπου πληρωμής (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε λογαριασμό, MyBank, κλπ.), εύκολη διαδικασία αγοράς, δυνατότητα ηλεκτρονικής ανάγνωσης φυλλαδίων & καταλόγων προϊόντων, ακόμη και πρακτικά tips & ιδέες, έξυπνες λύσεις, οδηγοί αγοράς & χρήσιμες οδηγίες για καθημερινές εργασίες και κατασκευές, λειτουργώντας και ως σύμβουλος αγοράς.
Στο Praktiker.gr ισχύει δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 200€ και άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικών καρτών.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code