Ad Code

Smartphone Samsung 4G μόνο 111€!

Απόλαυσε έξυπνα τη ζωή με το smartphone Samsung Galaxy J1. Εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη AMOLED 4.5’’ τόσο για παιχνίδια, Internet αλλά και βίντεο στο Youtube ή chatting με τους φίλους αλλά και ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή για να μην κολλάει πουθενά. Με 1GB μνήμη RAM το multitasking γίνεται παιχνιδάκι χάρη στη λειτουργία Ultra Power Saving θα βρεις σίγουρα τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις όλα αυτά που έχουν σημασία για εσένα ακόμη και όταν θα βρεθείς αντιμέτωπος με το κλασσικό πρόβλημα χαμηλής στάθμης της μπαταρίας. Ενσωματώνει κύρια κάμερα 5MP με διάφραγμα f2.2 για ευκρινείς φωτογραφίσεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και δευτερεύουσα 2MP για συναρπαστικές selfies μόνος ή με την παρέα. 

Ο κόσμος φαίνεται καλύτερος μέσα από την AMOLED οθόνη

Η μεγάλη οθόνη των 4.5" του Samsung Galaxy J1 σου προσφέρει κάθε στιγμή μία ολοζώντανη εμπειρία θέασης. Πλούσια αναπαράσταση όλων των χρωμάτων αλλά και βίντεο πιο αληθοφανή από ποτέ. Τα κείμενα διαβάζονται πιο άνετα, τα παιχνίδια είναι πιο απολαυστικά ενώ ακόμη και το chatting με τους φίλους είναι πιο διασκεδαστικό.

Σου κάνει "κλικ" από την πρώτη στιγμή

Η κάμερα του Samsung Galaxy J1 υπόσχεται φωτεινότερες και καθαρότερες φωτογραφίες χάρη στον αισθητήρα 5MP και το διάφραγμα f2.2. Τράβηξε με ευκρίνεια και χωρίς θόρυβο την κάθε στιγμή της συναρπαστικής καθημερινότητάς σου ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και τις ώρες της ημέρας που νιώθεις περισσότερο δημιουργικός, τράβηξε μοναδικές selfies μόνος ή με την παρέα με την εμπρόσθια κάμερα των 2MP.

εμάτο ενέργεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

Με το Samsung Galaxy J1 πάντα θα βρίσκεις χρόνο να κάνεις αυτό που θέλεις. Με την ισχυρότερη μπαταρία στα 2050mAh θα χρησιμοποιείς το τηλέφωνο περισσότερο για να κάνεις όλα αυτά που έχουν σημασία για εσένα. Ακόμη και όταν θα έρθεις αντιμέτωπος με το κλασσικό πρόβλημα χαμηλής στάθμης, δεν υπάρχεις λόγος να ανησυχείς. Χάρη στη λειτουργία Ultra Power Saving θα μειώσεις την κατανάλωση στο ελάχιστο για να συνεχίσεις να παίζεις το παιχνίδι που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις.

Είναι γρήγορο και "θυμάται" τα πάντα

Γρήγορο για να μην κολλάει κανένα παιχνίδι και "εύστροφο" για να σκέφτεται τα πάντα για εσένα πριν από εσένα. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1.3GHz θα σου δώσει όλη την ισχύ που θα χρειαστείς για τις καθημερινές σου smart δραστηριότητες ενώ η μνήμη RAM στο 1GB θα κάνει την περιήγηση στο Internet και την εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών, παιχνιδάκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code