Ad Code

Διαμονή στα Καλάβρυτα στο Finday Eco Boutique Hotel με 65€ ανά διανυκτέρευση


Διαμονή στα Καλάβρυτα στο Finday Eco Boutique Hotel με 65€ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών! Δυνατότητα διαμονής και σε ευρύχωρη Σουίτα 40 τ.μ με τζάκι και ξύλα με 100 !
  • Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 18 Δεκεμβρίου
Περισσότερες λεπτομέρειες της προσφοράς εδώ


Το Finday Boutique Hotel βρίσκεται στα Καλάβρυτα, σε απόσταση 850 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και 14 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Προσφέρει ρομαντικά δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πόλη.
Με θέρμανση από αποκλειστικά ανανεώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον πηγές ενέργειας, το Finday είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια και οι σουίτες είναι ευρύχωρα και διακοσμημένα με χειροποίητα χαλιά, γαλλικές κουβέρτες και σιδερένια κρεβάτια.
Το καλαίσθητο lounge προσφέρει εκπληκτική θέα στην οροσειρά του Χελμού. Καθημερινά σερβίρεται σπιτικό πρωινό με ελληνικά προϊόντα στην αίθουσα πρωινού με το τζάκι.
Το Finday Boutique Hotel βρίσκεται σε μια έκταση 6 χλμ² με δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και παραδοσιακό φούρνο με ξύλα.
Το Finday Boutique Hotel βρίσκεται στους πρόποδες του Χελμού και απέχει μόλις 800μ. από το σιδηροδρομικό σταθμό των Καλαβρύτων.






























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code