Ad Code

Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων



Δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας σας

Χωρίς ενοχλητικά banners. Χωρίς ενοχλητικά pop-ups. Χωρίς συνδέσμους. Χωρίς υποχρεωτικά post σε froums. Η ιστοσελίδα σας θα είναι 100% χωρίς διαφημίσεις για πάντα. Όλοι οι λογαριασμοί ενεργοποιούνται άμεσα.


ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ; - Ναι, ακριβώς - ΔΩΡΕΑΝ για πάντα

Αξιόπιστοι server. Χωρίς διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή με εγγύηση uptime 99,9%

2000 MB Χώρος στο Δίσκο, 100 GB Bandwidth

Κάθε λογαριασμός έχει 2000 MB χώρο στο δίσκο και 100GB bandwidth που είναι αρκετό για προσωπικές ιστοσελίδες. Μεγαλώνετε ραγδαία; Μπορείτε να αναβαθμίσετε στην Προνομιακή ή Επαγγελματική υπηρεσία μας όποτε θέλετε.

Διαδικτυακή Φιλοξενία


Εύχρηστος Πίνακα Ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου μας έχει ένα καταπληκτικό interface και είναι πολύ εύχρηστος. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα email, τις βάσεις δεδομένων, το FTP, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και πολλά ακόμα. Τα προχωρημένα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν διαδικτυακή κονσόλα SSH, μετατροπέα DNS και άλλα.

Γρήγοροι και αξιόπιστοι servers με τεχνολογία SSD

Οι λογαριασμοί φιλοξενίας δημιουργούνται σε dedicated servers με επεξεργαστές Intel Xeon, 24GB RAM και δίσκους SSD. Όλοι οι servers χρησιμοποιούν σύνδεση μέχρι 1000 Mb/s για γρήγορη πρόσβαση, προηγμένα data centers που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Ποικιλία χαρακτηριστικών για τη διευκόλυνσή σας

Οτιδήποτε θα χρειαστεί ποτέ σε μία μόνο υπηρεσία. Φιλοξενία, domain, κατασκευαστής ιστοσελίδας, εφαρμογές CMS, υποστήριξη πελατών 24/7.
Δωρεάν λύσεις φιλοξενίας βελτιστοποιημένες για Wordpress, Joomla και άλλα PHP script.

Το πακέτο φιλοξενίας που είναι εντελώς ΔΩΡΕΆΝ για πάντα. Δεν θα βάλουμε ποτέ διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας ή θα σας χρεώσουμε για τη χρήση δωρεάν λογαριασμού. Άμεση ενεργοποίηση, εγγραφείτε τώρα!

Διαδικτυακή Φιλοξενία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code