Ad Code

Έως -50% σε μικροσυσκευές! Πρόλαβε εδώ!




Πρόλαβε στη MediaMarkt μικροσυσκευές με άμεσο όφελος έως -50%.

Όλοι τα θέλουμε όλα!




LAMART Σετ 3 Κατσαρόλες με αναδιπλούμενα χερούλια (LT1109)

Σετ 6 τεμάχια συνολικά από πρώτης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι που δεν διαβρώνεται. Το σετ περιλαμβάνει 3 κατσαρόλες χωρητικότητας1,2 l, 1,9 l, 3,5 l, διαμέτρου 16 cm, 18 cm, 22 cm και 3 γυάλινα καπάκια. Διαθέτουν συμπαγή βάση και πολύ κομψά χερούλια για μεγαλύτερη ασφάλεια, λειτουργικότητα και άνεση στη χρήση. Καπάκι από ανθεκτικό γυαλί και οπή απελευθέρωσης ατμού για ακριβή έλεγχο στο μαγείρεμα. Κατάλληλα για όλους τους τύπους φούρνου – αερίου, ηλεκτρικό, γυάλινο κεραμικό, αλογόνου και επαγωγικό. Πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων. Ευκολία στη συντήρηση και τον καθαρισμό. 3 χρόνια εγγύηση.

ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΗ KENWOOD KVC 3100 W

Ευέλικτη και προσιτή, η κουζινομηχανή KCV3100W Chef της Kenwood θα αλλάξει άρδην τον τρόπο με τον οποίο μαγειρεύεις και παρασκευάζεις τα αγαπημένα σου φαγητά. Με δυνατότητα τοποθέτησης πάνω από 20 εξαρτημάτων (στη συσκευασία περιλαμβάνονται τρεις αναδευτήρες), θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη, απλοποιώντας κάθε διαδικασία.
Έρχεται με ανοξείδωτο μπολ 4,6 lt και εγγύηση πέντε ετών στο μοτέρ, τη στιγμή που η πλανητική κίνηση των αναδευτήρων της εγγυάται άψογη απόδοση και άριστα αποτελέσματα.


Το σύστημα σιδερώματος της Philips PerfectCare Compact Essential GC6833/30 είναι γρήγορο και αποτελεσματικό και προσφέρει μία πραγματικά μοναδική εμπειρία σιδερώματος, κάθε μέρα. Η ισχυρή, συνεχής παροχή ατμού διεισδύει βαθιά στα υφάσματα και στις πιο απομακρυσμένες ίνες αφαιρώντας ακόμα και τις πιο δύσκολες ζάρες και τσαλακώματα, από τα πιο δύσκολα ρούχα.
Πρόκειται για ένα προηγμένης τεχνολογίας σύστημα σιδερώματος, που προσφέρει βολή ατμού έως 280gr/min ενώ μπορεί να αποδώσει σταθερή ποσότητα ατμού έως και 110gr/min. Επίσης χάρη στην τεχνολογία OptimalTemp δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τη θερμοκρασία, είτε σιδερώνεις τζιν είτε μεταξωτά.
Η πλάκα SteamGlide Plus υπόσχεται να φροντίσει όλα τα ρούχα σου ακόμη και τα πιο ευαίσθητα ενώ χάρη στο δοχείο 1.3 λίτρων, θα μπορείς να σιδερώνεις συνεχόμενα περισσότερο από μία ώρα.


ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ TEFAL FV 3970 Steam Iron Easygliss

Για υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια ζωής, το προηγμένης τεχνολογίας ατμοσίδερο Tefal FV3970 Easygliss είναι η κατάλληλη πρόταση. Χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης της συνεχόμενης παραγωγής ατμού, από 0 έως και 40 γρ./ λεπτό μπορείς να περιμένεις εξαιρετικά αποτελέσματα, σε κάθε είδος υφάσματος ή ρούχου.
Αν από την άλλη έχεις να κάνεις με υφάσματα που τσαλακώνονται εύκολα ή είναι σκληρά και χοντρά, τότε η λειτουργία Turbo, σου εξασφαλίζει βολή ατμού στα 150 γρ./ λεπτό ώστε ακόμα και οι πιο επίμονες τσακίσεις να εξαφανίζονται. Επίσης, με την Πλάκα Durillium δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα ευαίσθητα και αγαπημένα σου υφάσματα. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία που δεν επιτρέπει στο νερό να στάζει, τα ρούχα σου είναι απόλυτα προστατευμένα.
Στην υψηλή του απόδοση και μακροζωία παίζει σημαντικό ρόλο και ο διπλός ενσωματωμένος συλλέκτης αλάτων, ώστε να είσαι σε θέση να τα αφαιρέσεις για να απολαμβάνεις απόδοση ατμού μακράς διάρκειας.


Πολύ δυνατή σκούπα, σηκώνει το χαλί, είναι ελαφριά κι έχει πέλμα και για κατοικίδια. Τα φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται πολύ συχνά. Στα μείον, η ποιότητα του πλαστικού δεν είναι η καλύτερηκαι  δεν έχει κουμπί έντασης. Γενικά θα μείνετε ευχαριστημένοι!!


Το σκουπάκι Black and Decker PV1820L θα καθαρίζει κάθε ίχνος σκόνη, βρωμιάς και απορριμμάτων, όπου και αν βρίσκονται. Με ισχυρό κινητήρα ώστε να έχει μεγάλη απορροφητικότητα, θα καθαρίσεις τη σκόνη από δύσκολα σημεία όπως πάνω από τα ντουλάπια, καλοριφέρ, φωτιστικά, κουρτινόξυλα ή ακόμη και τις τρίχες από τα κατοικίδια ζώα. Η μπαταρία λιθίου των 18V εξασφαλίζει αυτονομία 10 λεπτών συνεχόμενες απορρόφησης ενώ ο ειδικά σχεδιασμένος κινητήρας του, παρέχει ελαφριά σχεδίαση για να καθαρίζεις χωρίς κόπο. Το δοχείο περισυλλογής είναι διάφανο ώστε να το αδειάζεις όταν χρειάζεται ενώ μπορείς να το πλύνεις και με νερό της βρύσης. Το εμπρόσθιο ρύγχος του Black and Decker PV1820L είναι αναδιπλούμενο ώστε να καθαρίζεις και από τις πιο δύσκολες γωνίες ενώ όταν τελειώσεις, διπλώνει στη μέση για να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο επάνω στον πάγκος της κουζίνας. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code