Ad Code

12 Σύγχρονες οικιακές συσκευές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας εύκολη


 

Με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας, η λειτουργία των παραδοσιακών οικιακών συσκευών φαίνεται ότι δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών καταναλωτών. 

Οι μεγάλοι παίκτες αναπτύσσουν επίσης γρήγορα τα δικά τους προϊόντα για να συμβαδίζουν με την τάση της τεχνολογίας. Έχετε οικογένεια και φίλους που χρησιμοποιούν έξυπνες συσκευές μαζί σας;

Εδώ θα σας παρουσιάσω πολλές σύγχρονες οικιακές συσκευές που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα έξυπνο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών σκουπών για την απελευθέρωση των χεριών σας, τα έξυπνα φώτα που προσθέτουν ατμόσφαιρα και τις κάμερες IP που προστατεύουν την οικογένειά σας ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε η ευτυχία σας διπλασιάζεται.

Ηλεκτρική σκούπα: έξυπνες συσκευές σάρωσης για τις οικιακές σας εργασίες και τον ελεύθερο χρόνο σας
1. Alfawise V8S Robot Vacuum Cleaner with Gyroscope Position Sensing Detector- 149,99 $

Αυτό το ρομπότ Alfawise έχει εξαιρετικές δυνατότητες καθαρισμού. Απλά πρέπει να πατήσετε το κουμπί, τότε θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας, να σας αφήσει να ξεφύγετε από τις δυσκίνητες οικιακές εργασίες και να απολαύσετε ξανά τη διασκέδαση της ζωής.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Alfawise V8S Robot Vacuum Cleaner είναι η σούπερ αναρρόφηση. Ο κινητήρας χωρίς βούρτσα BLDC παρέχει στο gadget μια ισχυρή αναρρόφηση 1300pa, η οποία μπορεί εύκολα να απορροφήσει σκόνη και μαλλιά από το σπίτι. Αυτό είναι το ευαγγέλιο των γυναικών που έχουν χάσει τα μαλλιά τους ή έχουν κατοικίδια στο σπίτι.

Και το μεγαλύτερο μήκος πινέλου στη βιομηχανία επιτρέπει επίσης στην ηλεκτρική σκούπα να προσαρμοστεί σε μια ποικιλία τύπων γείωσης, βοηθώντας στον καθαρισμό περισσότερων σκουπιδιών.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με έξυπνη πλοήγηση γυροσκοπίου, η χρήση πολλαπλών αισθητήρων μπορεί εύκολα να χαρτογραφήσει τα δωμάτια, όχι μόνο μπορείτε να προσαρμόσετε τη βέλτιστη λύση καθαρισμού, αλλά και να επιστρέψετε αυτόματα στη βάση φόρτισης για φόρτιση. Μπορεί να είναι πραγματικά για την ηρεμία και λιγότερη προσπάθεια.

2. Ηλεκτρική σκούπα ILIFE 2 σε 1 V5S Pro Smart Robot - 156,99 $


Τι μπορώ να αγοράσω με λιγότερο από 10 $; Για λιγότερο από $ 10, μπορείτε να αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ με λειτουργία σφουγγαρίσματος! Εκτός από τις λειτουργίες του προηγούμενου Cleaner, το ILIFE sV5S Pro Smart Robot Vacuum Cleaner θα λύσει περαιτέρω τα προβλήματα των μητέρων που σκουπίζουν το πάτωμα.

Αυτό το σαρωτικό ρομπότ έχει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά δάπεδα όπως δάπεδο, τσιμέντο, πλακάκι, ξύλινο δάπεδο και χαλί. Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός των 70 mm του επιτρέπει επίσης να εισέρχεται ελεύθερα στο κάτω μέρος του κρεβατιού και στο κάτω μέρος του καναπέ για να καθαρίσει τα τυφλά σημεία, κάνοντας το σπίτι σας πραγματικά πεντακάθαρο. 

Ταυτόχρονα, η νέα λειτουργία σφουγγαρίσματος είναι πιο βολική στον καθαρισμό. Η σχεδίαση δεξαμενής νερού 0,3L επιτρέπει στο Cleaner να σφουγγαρίζει συνεχώς για 120-150 λεπτά και ο μεγαλύτερος χώρος μπορεί να καθαριστεί.

Επιπλέον, μερικές από τις κυρίες που εργάζονται έξω ή έχουν πολυάσχολη ζωή, παρακαλώ προσέξτε! Η ηλεκτρική σκούπα ILIFE V5S Pro Smart Robot διαθέτει δυνατότητες προγραμματισμού και χρονισμού. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα έναρξης του καθαρισμού πριν βγείτε και μπορείτε να δείτε ένα καθαρό σπίτι όταν επιστρέψετε!

Επιπλέον, η έξυπνη επαγωγή κατά της πτώσης που παρέχεται από το ILIFE μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την πτώση του μηχανήματος από οποιοδήποτε ύψος, οπότε η ανθεκτικότητα είναι Πάνω! Πάνω! Πάνω!

3. Smart Robotic Vacuum Cleaner ILIFE V7s Plus με μεγαλύτερη χωρητικότητα - 1 69,99 $



Η αναβαθμισμένη έκδοση του ILIFE Smart Robotic Vacuum Cleaner διαθέτει μεγαλύτερη δεξαμενή νερού. Η δεξαμενή νερού του συνηθισμένου ρομπότ σάρωσης δύο σε ένα είναι γενικά το μόνο 120ML με ένα μικρό κομμάτι σφουγγαρίστρα 300 CM2, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί μόνο τον καθαρισμό επιφάνειας περίπου 80-120 τετραγωνικών μέτρων. 

Το ILIFE V7s Plus χρησιμοποιεί μια σχεδίαση δεξαμενής μεγάλου μεγέθους 450ML και μια σφουγγαρίστρα 500 τετραγωνικών εκατοστών, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τον χρόνο και την περιοχή του καθαρισμού. Επιτυγχάνει επίσης διάρκεια ζωής μπαταρίας 150 λεπτών για τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου άνω των 200 τετραγωνικών μέτρων.

Εξακολουθείτε να ανησυχείτε ότι ο καθαρισμός δεν είναι αρκετά διεξοδικός; Το ILIFE διπλασιάζει το επιστόμιο έτσι ώστε να μην υπάρχει πουθενά να ξεφύγει από τα μεγάλα σωματίδια! Ο μοναδικός σχεδιασμός φίλτρου διπλού στρώματος αποτρέπει τη δευτερογενή μόλυνση του δωματίου από τη σκόνη. Η ηλεκτρική σκούπα σας δεν είναι πλέον ένας άχρηστος ανόητος, αλλά ένας πραγματικός βοηθός!

4. 360 APP Remote Control S6 Robotic Vacuum Cleaner - 329,99 $


Εκτός από το τηλεχειριστήριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα ρομπότ σάρωσης, το 360 προσθέτει μια επαγγελματική εφαρμογή για τον έλεγχο και τη ρύθμιση της ηλεκτρικής σκούπας για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Η ηλεκτρική σκούπα θα προβάλλει τον σαρωμένο χάρτη δωματίου στην εφαρμογή. Στην εφαρμογή 360, μπορούμε να δούμε την περιοχή καθαρισμού, την υπολειπόμενη ισχύ, τη διαδρομή καθαρισμού και τον χρόνο καθαρισμού. Ταυτόχρονα, μπορούμε επίσης να ρυθμίσουμε τη λειτουργία καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες. Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του.

Το 360 S6 Robotic Vacuum Cleaner διαθέτει απαγορευμένες ζώνες και λειτουργίες καθαρισμού σταθερού σημείου! Όταν έχετε μια περιοχή στο σπίτι σας που δεν θέλετε να καθαρίσετε ή ενοχλήσετε να καθαρίσετε, όπως μια περιοχή παιχνιδιών για παιδιά, μπορείτε να επισημάνετε περιοχές της εφαρμογής που δεν θέλετε να καθαρίσετε. 

Η ηλεκτρική σκούπα θα παρακάμψει αυτήν την περιοχή και δεν θα καθαρίσει πλέον. Και αν νομίζετε ότι υπάρχει μόνο ένα μέρος στο σπίτι σας που πρέπει να καθαριστεί, μπορείτε επίσης να επισημάνετε ξεχωριστά αυτήν την περιοχή για να την καθαρίσετε ξεχωριστά.

Γνωρίζοντας ότι το 360 S6 έχει αυτές τις δύο λειτουργίες, θέλω απλώς να πω: Θεέ μου, αυτό είναι πολύ φοβερό! Λάβετε υπόψη ότι εάν πρέπει να ορίσετε μια περιορισμένη περιοχή ή να ορίσετε ξεχωριστή περιοχή καθαρισμού για άλλα καθαριστικά, μπορούμε να αγοράσουμε μόνο έναν ειδικό προστατευτικό φράχτη. Και το 360 S6 επιλύει πραγματικά αυτά τα δύο μεγάλα προβλήματα απευθείας για εμάς! Πιστέψτε με, με το 360 S6 μπορείτε να εκτιμήσετε τι είναι η έξυπνη ζωή!

IP Camera - μια οικογενειακή οικονόμος που προστατεύει πάντα εσάς και την οικογένειά σας

1. Xiaomi Mijia SXJ02ZM 1080P FHD Smart IP Camera - 26,99 $


Ως μια εξαιρετική κάμερα IP, η έξυπνη κάμερα IP Xiaomi Mijia SXJ02ZM παρέχει σχολαστική εξυπηρέτηση από μέρα σε νύχτα. 

Πρώτον, ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός 130 ° καταγράφει μια ευρύτερη περιοχή και μειώνει τις τυφλές ζώνες. Τη νύχτα, τα 10 μεγάλα φώτα πλήρωσης υπέρυθρης ακτινοβολίας του επιτρέπουν να βλέπει αντικείμενα σε απόσταση 10 μέτρων. Όλα δεν μπορούν να ξεφύγουν με τη νύχτα!

Επιπλέον, όταν δεν είστε στο σπίτι, η έξυπνη ανίχνευση AI PIR θα σας ειδοποιήσει αυτόματα για την κίνηση του ανθρωποειδούς αντικειμένου και θα προστατεύσει την ιδιοκτησία της οικογένειάς σας 24 ώρες την ημέρα. 

Φυσικά, για οικογένειες με μωρά, είναι επίσης σημαντικό να φροντίζετε το μωρό στο σπίτι. Η τεχνολογία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και η άμεση κλήση επιτρέπουν στις μητέρες και τα μωρά να επικοινωνούν εγκαίρως για να απολαύσουν μια ζεστή ζωή.

2. Xiaomi Mijia 1080P Home Panoramic WiFi IP Camera - 39,99 $

Το Xiaomi Mijia 1080P Home Panoramic WIFI IP Camera διαθέτει περιστρεφόμενη πανοραμική λήψη / κλίση 360 ° που βλέπει κάθε γωνιά του σπιτιού όπως το λαιμό μας, από την οροφή έως το πάτωμα, με τα πάντα στη θέα.

Και ως αναβαθμισμένη κάμερα IP, πώς μπορεί να μειώσει τις σημαντικές δυνατότητες κλήσεων; Μπορείτε να συνομιλήσετε με την οικογένειά σας κάνοντας απλώς μια κλήση στην εφαρμογή. Και μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις καταγεγραμμένες στιγμές της οικογενειακής αλληλεπίδρασης στον οικιακό δρομολογητή ή στη συσκευή αποθήκευσης NAS για μόνιμη αποθήκευση, προσθέτοντας χρώμα στη μελλοντική σας ζωή.

3. Alfawise JD - T8610 - Q2 Wireless WiFi IP Camera Bulb with Motion Detector - 28,66 $


Πιστεύετε ότι είναι απλώς μια συνηθισμένη λάμπα; Οχι! Οχι! Οχι! Είναι μια κάμερα IP! Το Alfawise IP Camera Bulb συμπαθεί έναν αόρατο υπερήρωα, πάντα φυλάσσοντας την οικογένειά σας. 

Η πανοραμική κάμερα fish-eye 360 ​​° παρέχει παρακολούθηση 1,3 megapixel HD και απορρίπτει τυφλά σημεία. Η λειτουργία υπέρυθρης νυχτερινής όρασης καταγράφει με σαφήνεια τη δυναμική της ημέρας και της νύχτας, ώστε να μπορείτε να νιώθετε άνετα το πρωί και το βράδυ.

Δεν είστε στο σπίτι όταν οι φίλοι σας έρχονται σπίτι; Δεν πειράζει! Η Alfawise διαθέτει αμφίδρομη τεχνολογία ήχου, μπορείτε να συναντήσετε απευθείας την οικογένεια ή τους φίλους σας μέσω της κάμερας και του κινητού τηλεφώνου για να ενισχύσετε τη φιλία.

Επιπλέον, έχει επίσης ανίχνευση ανθρώπινου σώματος. Μόλις υπάρξει δραστηριότητα στην περιοχή παρακολούθησης, θα τραβήξει αυτόματα φωτογραφίες και θα σας προειδοποιήσει.

Έξυπνα φώτα: προσθέστε λάμψη και ευκολία στη ζωή

1. Έξυπνοι λαμπτήρες YEELIGHT 10W RGB E27 - 24,91 $


Η κατάχρηση της ζωής είναι πολύ μονότονη; Αυτές οι έξυπνες λάμπες σας φέρνουν ένα λαμπρό μέλλον! Αυτός ο λαμπτήρας μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το σπίτι σας WIFI και ο φωτισμός ελέγχεται απευθείας από την εφαρμογή. 

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες, αυτός ο έξυπνος λαμπτήρας έχει 16 εκατομμύρια χρώματα για να διαλέξετε. Είτε σας αρέσει το ζεστό πορτοκάλι ή το δροσερό μωβ, μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι. Στο μέλλον, εάν πρόκειται να ανοίξετε το πάρτι σας στο σπίτι, σίγουρα θα είναι το πιο όμορφο πράγμα στο σπίτι σας!

2. Έξυπνη λυχνία LED Yeelight YLDD04YL 2m - 39,99 $


Αυτή η λωρίδα φωτός έχει απλό σχεδιασμό αλλά πολλά χαρακτηριστικά. Μπορεί να ελεγχθεί από ένα smartphone όπως πολλά προϊόντα της Mijia και μια ποικιλία χρωμάτων φέρνει μια υπέροχη εμφάνιση φωτός στα έπιπλα και το δωμάτιό σας. 

Αφού το εγκαταστήσετε στην οροφή, μπορείτε να πάρετε ένα πάρτι μόδας. εγκατεστημένο στο κομοδίνο, μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα ή να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινό φως.

Σήμερα, όλα τα είδη κινητών τηλεφώνων έχουν προσθέσει αδιάβροχη λειτουργία. Πώς μπορεί να μείνει πίσω το έξυπνο φως Yeelight ως προϊόν υψηλής τεχνολογίας; Η αδιάβροχη βαθμολογία της λωρίδας φωτός είναι IP65, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλετε να διακοσμήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο μπάνιο, είναι εντάξει!

3. Yeelight YLXD01YL 320 28W Smart LED Ceiling Light - 69,99 $


Αυτό είναι ένα άλλο έξυπνο φως οροφής που μπορεί να ελεγχθεί με APP και τηλεχειριστήριο. Μπορεί να σας συνοδεύει για ύπνο κάθε μέρα με την πιο ευγενική χειρονομία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Yeelight Ceiling Light είναι ότι ο φωτισμός του είναι ρυθμιζόμενος. 

Όταν μαζεύουμε ή μελετάμε, αισθανόμαστε πάντα ότι ο φωτισμός του φωτός οροφής είναι αφύσικος και το Yeelight λύνει αυτό το πρόβλημα. Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης έως 95 κάνει την πηγή φωτός κοντά στο φυσικό φως. Με αυτό, οι νεότερες κυρίες δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι το μακιγιάζ είναι αφύσικο ή υπερβολικό.

Και όταν κοιμόμαστε, το Yeelight Ceiling Light μπορεί να προσομοιώσει την πηγή φωτός της σελήνης, η οποία μας επιτρέπει να κοιμόμαστε εύκολα κάτω από το ζεστό φως του φεγγαριού και να απολαύσουμε μια καλή εμπειρία ύπνου.

4. Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Φωτιστικό οροφής - 95,99 $


Η απλή, ελαφριά εμφάνιση του Yeelight θα σας θυμίσει την πανσέληνο στον ουρανό; Μπορούμε να το συνδέσουμε με Bluetooth και APP για να ρυθμίσουμε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος. Το σώμα του λαμπτήρα διαμέτρου 480 mm είναι αρκετό για να φωτίζει ένα υπνοδωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων.

Ποια είναι τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όταν χρησιμοποιούμε λάμπες οροφής; Φυσικά, είναι απαραίτητο να καθαρίζετε τα μικρά έντομα και τη σκόνη που πέφτουν τακτικά στο αμπαζούρ. 

Ωστόσο, με αυτό το φως οροφής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για αυτά τα προβλήματα. Ο δείκτης προστασίας από σκόνη IP50 μπορεί να αποτρέψει εντελώς την είσοδο μικρών ιπτάμενων εντόμων, που είναι το ευαγγέλιο των τεμπέλης ανθρώπων μας!

5. PHILIPS Xiaomi Ecosystem LED Ceiling Lamp - 89,99 $

Η τελευταία είναι μια έξυπνη λάμπα οροφής που κατασκευάστηκε από τη Philips και τη Xiaomi. Ένας λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δύο φώτα. Αυτό το έξυπνο φως έχει φωτιζόμενη επιφάνεια 50 cm που μπορεί να φωτίζει ένα υπνοδωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων. 

Επιπλέον, για όσους φοβούνται το σκοτάδι τη νύχτα, το ανεξάρτητο νυχτερινό φως 4LM είναι πολύ γαλήνιο και ο απαλός φωτισμός μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς τη νύχτα.

Στο έξυπνο φως της Xiaomi, ο έλεγχος APP μπορεί να θεωρηθεί ως η βασική απαίτηση. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή για να ρυθμίσουμε το φως που χρησιμοποιείται συνήθως, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα κουμπί κατά τη χρήση του, εξαλείφοντας το πρόβλημα της προσαρμογής.

Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο Bluetooth του έξυπνου φωτός ενσωματώνει επίσης έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας, ο οποίος μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη φωτεινότητα του φωτός ανάλογα με τις αλλαγές στο περιβάλλον. Πρέπει να δώσω ένα κομπλιμέντο σε αυτή τη λεπτομέρεια!











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code